AJSBERG SILVER

AJSBERG SILVER

Një destinacion i ri për adhuruesit e bizhuterive të argjendit në qytetin e Vlorës!

Nëse jeni në kërkim të një argjendarie me bizhuteri të veçanta argjendi për femra, meshkuj apo femijë apo për të dhuruar dicka të veçantë për njeriun tënd të dashur, vizitoni dyqanin tone te ri  Ajsberg Silver dhe zbuloni artin mbi argjend.  

Ajsberg Gold tashmë është zgjeruar duke hapur dyert e një dyqan të ri me bizhuteri argjendi me vendndodhje pranë Tregut të Orizit në Vlorë. Në dyqanin tonë të ri do të gjeni jo vetëm bizhuteri argjendi, por dhe ora të markave të ndryshme për femra dhe meshkuj. Përveç kësaj, në këtë dyqan mund të riparoni bizhuteritë tuaja, të jepni porosi për bizhuteri të personalizuara dhe të realizoni shpimet e veshit.

 Çdo artikull në dyqan shkëlqen për dizajnin e tij të sofistikuar dhe cilësinë e lartë të argjendit. 

 

Back to blog